Massage i Horsens

Massør der har klinik i Horsens
Hvad er massage for dig?
For mig er det en massør der kan tage ordentlig fat, og her i Jysk Fysiologisk sundhedscenter har vi et par massører i Horsens, der har lært at ta godt ved på den gode måde. Det skal helst gøre godt og mærkes afslappende efter behandlingen, og samtidig ikke kunne mærkes 3 dage efter.


Det er for mig også en der har et fagligt godt fundament, så jeg har den tryghed, at der ikke bliver lavet noget der ikke er hensigtsmæssigt. Altså at massøren ved hvilke muskler, eller kan teste sig frem til hvilken muskel det er galt med. På den måde får du mest for pengene, da behandlingen bliver målrettet og effektiv.
Massør i Horsens er en mulighed, men bor du i andre områder er jeg sikker på der også er en massør der kan sit håndværk, kontakt evt. klinikken vi har mange dygtige massører vi arbejder sammen med.
Massage er godt både for kroppen, men helt bestemt også for stress og sorg på sjælen.(se en foregående artikkel) Vi skylder os selv en afbræk i hverdagen, – ja jeg er massør i Horsens, og får selv massage hver 14 dag, det er en super god vane jeg sætter stor pris på.

Lige nu har jeg en kvinde på 60 år der kører fra Haderslev, for at få massage i Horsens, det fortæller jo meget om, at det er ikke afstanden der er afgørende, men resultatet og den enkelte behandler.
Hun kommer da hun har ischias problemer, og efter 2 behandler kan hun gå almindelig igen men har stadigvæk smerter. Nu tager jeg så andre værktøjer i brug, og ved at teste mig frem finder jeg ud af at der er en mulig discusprolaps. Videre til læge, fysioterapeut og stadigvæk massage er discusprolapsen nu i bero, fordi den blev fundet mens tid var. Nu kommer hun og får massage i Horsens 1 gang om måneden for at vedligeholde hendes krop.

 

Behandlinger

Kom og besøg vores fantastiske sted og dejlige omgivelse i Horsens

Comments are closed.