Massør i Horsens

Søger du en massør i Horsens? Så skal du først overveje…

Hvad er massage for dig?

For mig er det en massør der kan tage ordentlig fat, og her i Jysk Fysiologisk sundhedscenter har vi et par massører i Horsens, der har lært at ta ved.

Det er for mig også en der har et fagligt godt fundament, så jeg har den tryghed, at der ikke bliver lavet noget der ikke er hensigtsmæssigt.

Massør i Horsens

Massage er godt både for kroppen, men helt bestemt også for stress og sorg på sjælen. Læs om massage og glædes hormonet OXYTOCIN. Vi skylder os selv en afbræk i hverdagen. – Ja, jeg er massør i Horsens, og får selv massage hver 14 dag, det er en super god vane.

Lige nu har jeg f.eks en kvinde på 60 år der kører fra Haderslev, for at få massage i Horsens.  Det fortæller jo meget om, at det er ikke afstanden, der er afgørende, men resultatet.

Efter blot 2 behandlinger kan hun gå almindelig igen. Nu kommer hun og får massage i Horsens 1 gang om måneden for at vedligeholde hendes krop.

Massør i Horsens eller i oplandet

Jysk Fysiologisk Sundhedscenter har klinik i Horsens. Bor du i andre områder er jeg sikker på at der også er en massør der kan sit håndværk der. Sørg blot for at finde en der er uddannet inden for fysiurgisk massage.

Kom og besøg vores fantastiske sted og dejlige omgivelse i Horsens

Comments are closed.