Qi gong starter til februar

Qi gong i Jysk Fysiologisk Sundhedscenter

Piann vil i samarbejde med qi gong instruktør Per Engholm, udbyde mulighed for qi gong træning ved Jysk Fysiologisk Sundhedscenter. Vi regner med at starte et morgenhold, torsdage fra 7:00-8:00. Og yderligere at hold mandag aften fra 18:30-19:30. Opstart fra starten af februar. Morgenholdet vil fortsætte indtil sommerferien og aftenholdet indtil påskeferien. Aftenholdet vil indtil sommerferien, eventuelt blive udskiftet med et morgenhold om onsdagen, fra 7:00-8:00.

jfsundhedscenter

Qi gong er en mulighed for, at udvikle kroppens bevægapperat, kropslig balance, mental balance og øge sit fokus og koncentration. Qi gong passer således godt ind i de tanker Jysk Fysiologisk Sundhedscenter står for.
Du vil få mulighed for, at mærke en øget forståelse for din egen krop. Qi gong træning kan være et godt supplement i forhold til genoptræning af skader og at få strukket kroppens muskler og slippe af med spændinger.
Efter opbygning af repertoire og rutine kan qi gong også bruges som generel styrketræning.
Qi gong bruges i traditionelt klnesisk medicin til, både behandling af sygdomme, men også som forebyggelse. Qi gong er således en god mulighed for, at nedtone effekten af livsstilssygdomme, som forhøjet blodtryk, sukkersyge og kan også bruges som et værktøj, i ønsket om at gennemføre et vægttab.

Vi er håber, at I vil tage godt imod, dette nye tiltag i Jysk Fysiologisk Sundhedscenter. Vi ser frem til, tage imod jer. Dato for opstart kommer i næste uge.

De bedste hilsner fra
Per og Piann

Comments are closed.